121, Харківське шосе

Київ, Україна.

Написати листа:

rector@maem.edu.ua

Робочий час

Пн-Чт: 9.00 до 18.00
Пт: 9.00 до 17.00

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!!! Розпочалась реєстрація студентів на іспит IFOM

УВАГА!

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!!!

8 жовтня розпочалась реєстрація студентів на іспит з міжнародних основ медицини IFOM на сайті: www.testcentr.org.ua

За додатковою інформацієо звертайтесь, будь-ласка, за адресою: Харківське шосе, 121, 3 поверх, 305 каб.

ATTENTION!

DEAR STUDENTS !!!

On the 8th of October started the registration of students for exam of International Fundations of Medicine (IFOM) on website: www.testcentr.org.ua

For additional information, you can take consultation according to address: Kharkivske shosse,121.

 28 ВЕРЕСНЯ 2018

Реєстрація на іспит IFOM CLINICAL SCIENCE у 2018-2019 навчальному році

8 жовтня 2018 року Центр тестування при МОЗ України як організація, уповноважена Національною радою медичних екзаменаторів (NBME) на адміністрування іспиту IFOM Clinical Science, ВІДКРИВАЄ реєстрацію бажаючих студентів 6-х курсів, що навчаються за спеціальностями «Лікувальна справа», «Педіатрія», «Медико-профілактична справа», на першу сесію складання IFOM Clinical Sciences у 2018-2019 навчальному році англійською та українською мовами.

Реєстрація триватиме до 8 листопада 2018 року.

IFOM Clinical Science проводиться з метою надання студентам можливості перевірити свої знання з іспиту «Міжнародні основи медицини» та отримати сертифікат NBME про відповідність рівня професійної компетентності у випадку результату 602 бали або вище.

Для студентів, які склали на базі Центру тестування IFOM Clinical Science на рівні 425 балів або вище та зареєстровані ВНЗ на складання ліцензійного іспиту «Крок 2. Загальна лікарська підготовка» у 2019 році, Центр тестування може зарахувати цей результат як результат успішного складання ліцензійного іспиту «Крок 2. Загальна лікарська підготовка».

Критерій 425 балів був визначений на підставі аналізу результатів тестування студентів у березні 2018 року та буде діяти впродовж 2018-2019 навчального року.

Участь студента у складанні IFOM Clinical Science незалежно від результату не позбавляє його права на складання ліцензійного іспиту «Крок 2. Загальна лікарська підготовка» у 2019 році.
Іспит проходитиме згідно з правилами NBME в комп’ютерному форматі в м. Києві на базі Центру тестування.

Вартість участі в іспиті становить 150 доларів США у гривневому еквіваленті.

Впродовж 2018-2019 н.р. студенти мають можливість скласти цей іспит два рази: підчас першої та другої сесій.

З детальною інформацією про іспит IFOM Clinical Science можна ознайомитися за посиланням:https://www.nbme.org/ifom/cse.html.

Для реєстрації на складання IFOM Clinical Science англійською мовою необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1ORzOovrWg_4-2L7FxzThkAi0lJNmOaB-2zCnxAE82F4/edit

Для реєстрації на складання IFOM Clinical Science українською мовою необхідно заповнити анкету за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/1Nb8M-fHECNWGRDQ930dJ4ofsCFaXJfBHDUzESabsfjs/edit

Transition Eng / Ukr